admin/ martie 1, 2023/ Uncategorized

    Timp estimat de completare: 3 minute

    Acest chestionar este menit să ne sprijine în creșterea performanţei activităţii clinicii. Răspunsurile la acest chestionar rămân anonime.

    Va rugam sa raspundeti individual la acest chestionar, respectand cerinta fiecarui item. Nu exista raspunsuri corecte sau gresite.

    Colectarea informaţiilor pe baza prezentului chestionar se face cu respectarea prevederilor Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Pentru mai multe detalii legate de modul de prelucrare a datelor personale, puteți consulta Politica de confidențialitate, la secțiunea Anunțuri -> Protecția Datelor.

    Chestionarele sunt anonime, in acest sens insistam sa nu completati date personale in cadrul acestuia.

    IMPORTANT de știut că formularul stochează în mod automat, în baza de date a site-ului, adresa IP a dispozitivului de pe care formularul este completat, în acest sens dacă nu sunteți de acord cu acest aspect, vă rugăm să solicitați o tabletă de la Recepție pentru a completa formularul de pe tableta spitalului, astfel eliminând stocarea adresei IP a dispozitivului personal.

    Elemente de socio-demografie

    Sexul

    Categorie de vârstă

    Mediul de rezidenţă

    Ultima şcoală absolvită

    Starea civilă

    Respectarea cerințelor din biletul de trimitere:

    S-au efectuat toate analizele din biletul de trimitere?

    Analizele s-au efectuat în termenul stabilit?

    Rezultatele au fost prezentate explicit?

    Față de cele constatate de dumneavoastră la acest capitol considerați că Laboratorul Analize Medicale a respectat cerințele biletului de trimitere într-un mod:

    Comportamentul personalului

    Personalul a colaborat corespunzător cu dumneavoastră pentru stabilirea analizelor pe care le doriți?

    Personalul v-a comunicat în mod explicit aspectele privind recoltarea și comunicarea rezultatelor?

    Personalul v-a efectuat recoltarea, fără a vă genera nemulțumiri?

    Personalul a colaborat corespunzător cu dvs pentru rezolvarea problemelor aparute?

    Față de cele constatate de dumneavoastră la acest capitol considerați că Laboratorul Analize Medicale a respectat cerințele biletului de trimitere într-un mod:

    Opțional: Dacă puteți face unele sugestii de îmbunătățire sau detalieri suplimentare referitoare la opțiunile exprimate de dumneavoastră vă rugăm să le faceți mai jos:

    Share this Post